Development

Websites komen in vele vormen en maten en geen project is hetzelfde. Daarom gaan wij graag op zoek naar de oplossing die het best past bij het karakter van de website en de wensen en capaciteiten van de opdrachtgever.

Dat begint met het duidelijk in kaart brengen van alle benodigde functionaliteit, als het even kan gebaseerd op de klantreis. Daarnaast kijken we ook naar de impact op de organisatie van de opdrachtgever qua kennis en capaciteit en trachten de balans te vinden in een duurzame, betrouwbare en veilige omgeving die tevens onderhoudsvriendelijk en beheersbaar is.

Bij de ontwikkeling van de website streven we naar schone, geoptimaliseerde code met een heldere markup. We houden de snelheid (laadtijd) goed in de gaten en zorgen we ervoor dat de website uitstekend presteert op alle devices en browsers. Daarnaast verhogen we de bezoekerservaring graag door micro-animaties en interactieve elementen toe te voegen en testen we alles goed op gebruiksvriendelijkheid, leesbaarheid en toegankelijkheid.

In de meeste gevallen zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerpen van de website of applicatie, maar webdevelopment kan ook als losse dienst worden afgenomen waarbij wij zorg dragen voor de pixel perfecte vertaling van jouw design.

Wat betekent no-code webdevelopment?

No-code en low-code zijn technieken die de laatste jaren sterk in populariteit zijn toegenomen. Bij no-code en low-code wordt er geen (of zo min mogelijk) code handmatig geschreven, maar wordt de website ontwikkeld door elementen en componenten als een soort bouwblokken te slepen naar een visual canvas. Door waarden en eigenschappen toe te kennen aan de elementen krijgt de website zijn vorm en functie en de code wordt door de software op de achtergrond gegenereerd.

Concept

Wil je jouw website optimaliseren of bedrijfsprocessen digitaliseren of automatiseren? Samen brengen we jouw digitale doelen duidelijk in kaart. Een sparringpartner met kennis, kunde en creativiteit. Op projectbasis of als tijdelijke kracht binnen jouw organisatie.

Lees verder

Conversie

Conversie Optimalisatie is een uitgebreide dienst gericht op het maximaliseren van de effectiviteit van uw online aanwezigheid. Deze dienst integreert drie cruciale aspecten van digitale marketing om de prestaties van uw website te verbeteren en de conversieratio's te verhogen.

Lees verder

Design

Vormgeving met een functie. En altijd met de eindgebruiker in gedachte. Bij ieder project doorlopen we samen een proces waarbij dieper wordt ingezoomd op zaken als de klantreis, vormgeving en visuele en tekstuele content. De waardevolle inzichten die zijn verkregen tijdens dit traject gieten we samen tot een uniek design.

Lees verder