Concept

Jouw website is in veel gevallen het eerste punt van contact met klant of prospect. De uitgesproken mogelijkheid om producten en diensten duidelijk en overtuigend te presenteren en de bezoeker een optimale online ervaring te bieden.

Daarbij is gebruiksvriendelijkheid één van de belangrijkste aspecten. Vormgeving, content en functionaliteit moeten goed afgestemd worden op de verwachtingen van de bezoeker en de website dient intuïtief en eenvoudig bediend te kunnen worden. Dit alles om de kans op conversie (bijvoorbeeld het doen van een aankoop) te maximaliseren.

Welke rol speelt de klantreis?

De manier waarop de gebruiker het aankoopproces doorloopt wordt ook wel de klantreis genoemd. Deze klantreis is uniek voor ieder product en dienst én voor elke onderneming. Deze is uniek omdat jouw positionering, propositie, bedrijfscultuur en werkwijze invloed hebben op de uiteindelijke uitkomst van de klantreis.

Blits helpt graag om deze klantreis inzichtelijk te maken. Je zult jouw gebruiker (of bezoeker) beter leren kennen en een helder beeld krijgen van de eisen waaraan het product of dienst moet voldoen. We behandelen de verschillende fases van het aankoopproces en brengen in kaart waar (online) kansen en uitdagingen liggen voor jouw en je bedrijf.

Wat kun je verwachten?

In één of meerdere gesprekken gaan we samen de klantreis onderzoeken en de bevindingen vastleggen in een document. Het document is voor jouw organisatie een handig startpunt om de klantbeleving intern te optimaliseren en wij gebruiken het, indien gewenst, als basis om een offerte voor jouw project uit te werken.

Conversie

Conversie Optimalisatie is een uitgebreide dienst gericht op het maximaliseren van de effectiviteit van uw online aanwezigheid. Deze dienst integreert drie cruciale aspecten van digitale marketing om de prestaties van uw website te verbeteren en de conversieratio's te verhogen.

Lees verder

Design

Vormgeving met een functie. En altijd met de eindgebruiker in gedachte. Bij ieder project doorlopen we samen een proces waarbij dieper wordt ingezoomd op zaken als de klantreis, vormgeving en visuele en tekstuele content. De waardevolle inzichten die zijn verkregen tijdens dit traject gieten we samen tot een uniek design.

Lees verder

Development

Oplossingen waar je op kan bouwen. Wij ontwikkelen websites en applicaties die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit. Daarom werken wij met geselecteerde frameworks en content management systemen die aansluiten bij de behoefte van jouw project.

Lees verder