Mobile first

Een serietje kijken, een tafeltje reserveren of een nieuwe liefde vinden, het kan tegenwoordig allemaal op je mobiel. Iedereen heeft er één en we gebruiken ‘m voor alles. Daarom is Mobile First een van onze uitgangspunten. Onze responsive webdesigns zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten, browsers en besturingssystemen.

Content = king

De inhoud en vorm van de boodschap is minimaal zo belangrijk als de werking van de website. Wij nemen de bezoeker mee op reis door middel van storytelling en combineren fullscreen fotografie, video content en uitnodigende teksten met intuïtieve ‘call-to-action’ functionaliteiten.

Blits adviseert over contentstrategie, koppeling met externe platformen en over de inzet van sociale kanalen op je website.

Form follows
function.

Wij ontwerpen altijd vanuit de gedachte dat een website een functie en een doel moet hebben. Deze aspecten vormen de fundering voor onze designs. We stellen de bezoeker centraal en ontwerpen interactieve, conversiegerichte websites.

Websites die behalve mooi smoelen, ook nog resultaat opleveren.

Naar projecten
Wie zei dit?

Louis Sullivan
architect

Louis Sullivan wordt gezien als de grondlegger van het functionalisme in de bouwkunst. Hij verklaarde: “form follows function”, hetgeen de basis is van het functionalisme; men vertrekt altijd vanuit de functie van het gebouw, de vorm volgt dan vanzelf.

bron: wikipedia

Daag ons uit!

Wij houden van no-nonsense en bieden oplossingsgericht advies, welke hier en daar voorzien is van een kritische noot. Onze aanpak is pragmatisch en transparant. We staan erom bekend in elke situatie het hoofd koel te houden en de contacten warm.

Heb jij een project waar wij onze tanden in mogen zetten? Stuur ons een briefing en je ontvangt binnen 24 uur een offerte!